Hairextensions is helemaal hot!!
Je hoeft niet meer maanden te sparen voor een hele mooie bos haar, dankzij de extensions.
Ik werk met de merken so-cap original en Indian gold. Dit zijn zeer goede kwaliteitsextensions.
Een hairextension is een plukje haar dat bevestigd word aan je eigen haar door middel van een waxje en een warmtetang.
Zo worden er 7 rijen met extensions over het hele hoofd ingezet. Deze hairextensions zijn geheel onschadelijk voor je haar.
De human (echt haar) hairextensions zijn er in 27 natuurtinten te verkrijgen, er zit altijd wel een kleur bij die bij uw haarkleur past.
Je kunt 4 verschillende lengtes verkrijgen: 30 cm, 40 cm, 50 cm en 60 cm (Alleen So-cap) 
Dit geld alleen voor de natural weave (slag) en de stijle versie.
De curly's (krul) is alleen maar te verkrijgen in 10 natuurtinten in de lengte van 50 cm van so-cap.
De curly's van Indian gold zijn in alle lengte's en kleuren te verkrijgen.

Dan heb je ook nog de Funky colors dat is synthetisch haar en is in lengte 50 cm. Van deze Funky colors zijn er 14 verschillende kleuren te verkrijgen.

Er zijn ook nog Bi-color extensions dat zijn 2 kleuren in 1 extension. Dat is vanaf de aanzet altijd zwart en de punt is dan een andere kleur. Van deze soort zijn er 12 verschillende kleuren.

Voor een volumebehandeling worden er standaard 50 tot 75 extensions gebruikt. Voor een complete behandeling heb je minimaal 150 extensions nodig en maximaal 200.
 
Voor een verlenging dient de haarlengte bovenop minimaal 12 cm te zijn en in de nek 6 cm.
 
Extensions kunnen nooit 2 x gebruikt worden omdat er al een coupe geknipt is in het haar en de kwaliteit van het haar wordt ook slechter door alle omstandigheden.(door wind,zon,regen enz. net als gewoon eigen haar) . Het is heel normaal dat u een paar extensions veliest nadat de extensions geplaatst zijn,het hoeft echter niet te gebeuren.
 
Wanneer U langs komt voor extensions te plaatsen moet het haar gewassen zijn en mag er absoluut geen cremespoeling/haarmasker/conditiner in het haar zitten.
 
De 1e afspraak die er gemaakt word is vrijblijvend en worden de kleuren bepaald. Verder kunnen er vragen beantwoord worden.
Als u heeft besloten om extensions te nemen vraag ik u een aanbetaling te doen. Wanneer ik uw geld heb ontvangen ga ik de extensions bestellen. Ik heb namelijk niet alle extensions op voorraad.
 
Lijkt het U ook leuk om eens lekker lang haar te hebben dan kunt u altijd vrijblijvend een afspraak maken.